Imamo 5 gostiju i nema članova online

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest

Popravke lamele kvacila

Korisnička ocjena:  / 30
LošeNajbolje 

home pic


 Telefon za kontakt: 095 827 52 01 

 

 

Popravak lamela

Da li stara lamela moze biti kao nova ?

Koja je kvaliteta obnovljene lamele?

Stara lamela može bit čak i bolja i dugotrajnija, a pri tom je neusporedivo jeftinija od nove lamele kupljene u trgovini


 

 Uvjet je profesionalna procjena pohabanosti stare lamele i kvalitetan popravak – obnova stare lamele.

 

Nakon pregleda stare lamele koja je izvađena iz vozila, a koja je tvornički dio odnosno dio koji je ugrađen prilikom proizvodnje vozila, u odnosu na nju se procjeni stanje pohabanosti i obavi repariranje - obnova lamele. Takva lamela je kvalitetnija i dugotrajnija od nove lamele kupljenje u trgovini.

 

Objašnjenje:

Malo je čudno i postavlja se pitanje zašto je to tako.
Vozači uglavnom ne znaju, ali odgovor je jednostavan i logičan.

Nove lamele bilo kojeg proizvođača koje se rade za prodaju kao rezervni dio razlikuju se od lamela koje idu za prvu ugradnju. To važi za sve dijelove u vozilima. Dijelovi koji se rade kao rezervni dijelovi za prodaju prilikom pohabanosti, lošije su kvalitete od dijelova koji su predviđeni za prvu originalnu ugradnju.

U slučaju ako je stara lamela izvađena iz vozila u dobrom stanju (što jest najčešći slučaj) i ako se napravi kvalitetna obnova - remont sa kvalitetnim oblogama lamele – ferodom ona može biti i jest dugotrajnija od nove lamele kupljene u trgovini, a pri tom je neusporedivo jeftinija.

 

Crtez djelova auto kvacila

 

Sinertik D.O.O. je tvrtka koja se bavi popravkom svih vrsta lamela kvačila. Lamele odnosno obnova lamele i popravke lamela kvačila su djelatnost sa kojom radimo preko trideset godina.

Sinertik D.O.O. ima veliko iskustvo u proizvodnji i potpuno “novih” lamela kvačila kako za osobna vozila tako i za dostavna i teretna vozila.

Sinertik D.O.O. daje garanciju najkvalitetnije obnove i popravka lamele. Program obnove lamele, kvačila, spojki i ostalih frikcija obuhvaća sve vrste sistema kvačila. Od najjednostavnijih lamela za osobna vozila, dostavna vozila, autobuse, teretna vozila, lamele za poljoprivredna vozila, poljoprivredne strojeve, radne strojeve, građevinske strojeve itd.

Pored vozila radimo obnovu - popravak lamela i frikcija koje se koriste u industrijskim postrojenjima za industrijske strojeve. Obnova lamela za industrijske strojeve radi se upotrebom frikcijskih materijala kao što su sinter bronza tzv. sinter plocice, obloge – ferode za specijalne uvijete uporabe, uljno otporne ferode za sklopove koja koriste kvačila u ulju i ostalo.

 

plivajuci zamajac kvacilaset kvacila obnovapopravak sinter lamele

 

Telefoni za kontakt 095 827 52 01

 

 

 

Popravke lamele kvacila - ocjena članka 4.6 od 5 na osnovu 30 glasova.