Imamo 4 gostiju i nema članova online

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest

CLutch disc O&K K35

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

home pic


 

Izrada kompletno nove lamele kvačila za damper O&K K35 , za tvrtku Viadukt

Novo kvačilo - ( za kupovinu lamele kontaktirajte nas na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) 095 827 5201

New Clutch Disc O&K K35 for sale  - ( for sale clutch disc please contact : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.095 827 5201

 Read more...

Novo kvačilo Dumper O&K K35 - ( za kupovinu lamele kontaktirajte nas na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

New Clutch Disc Dumper O&K K35 for sale  - ( for sale clutch disc please contact : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

 

 

 

 

Stara lamela kvačila 

Old damaged clutch disc

 

 

 

Dumper O&K K35

 

 

Novo kvačilo - ( za kupovinu lamele kontaktirajte nas na : friOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

New Clutch Disc O&K K35 for sale  - ( for sale clutch disc please contact : friOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )